17 Ekim 2015 Cumartesi

3 Katlı Bol Çikolatalı Kakaolu Reçelli Pasta



Misafirlige gitmek üzere 3 katlı bol çikolatalı kakaolu pastam hazııırrr! 

3 Katlı Bol Çikolatalı Kakaolu Reçelli Pasta


3 Katlı Bol Çikolatalı Kakaolu Reçelli Pasta Tarifi'nin Malzemeleri

1 paket sade pasta keki
1 kat kakaolu pasta keki
2 pk. Vanilinli pasta kreması
3 su b. Soğuk süt
damla çikolata
ev yapımı kayısı ya da şeftali reçeli


kekleri ıslatmak için: reçelin suyu ve süt

üzerine: kakao

3 Katlı Bol Çikolatalı Kakaolu Reçelli Pasta Tarifi'nin Yapılışı

Kremayı tarife göre mikserle çırpıp hazırlayın. Sade pasta kekinin bir katını pasta fanusuna koyun reçelin suyuyla ve sütle hafif ıslatın. üzerine kremanın birazını koyup yayın. üzerine damla çikolatalardan serpiştirin ve kayısı ya da şeftali reçelinin tanelerinden dizin. üzerine kakaolu pasta kekini koyup onu da aynı şekil süt ve reçel suyuyla biraz ıslatın ve kremadan üzerine sürün. Bu sefer reçel tanesi koymanıza gerek yok. Damla çikolata serpiştirin.
En son sade pasta kekini de üzerine kapatın ve yine süt ve reçel suyuyla ıslatın. Kalan kremayla pastanın yanları da dahil olmak üzere her yerini güzelce kaplayın.
Pastanın kenarlarına ve üzerine damla çikolataları dizip üzerine biraz kakao serpin.
Buzdolabında 1 gece bekletip dilimleyerek servis edin.

Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder