20 Şubat 2014 Perşembe

KISIR


KISIR:

MALZEMELER:

2 SU B. KISIRLIK BULGUR
3 YEMEK K.BİBER SALÇASI
YARIM SU B. SIVIYAĞ
TUZ,PULBİBER
2 SU B. SICAK SU
MAYDANOZ
KIVIRCIK
DEREOTU
LİMON

YAPILIŞI:

BULGURU SICAK SU İLE ISLATIN. BULGURUN SUYU ÇEKMESİNİ BEKLEYİN. DAHA SONRA BİBER SALÇASINI KOYUP YOĞURUN. KIVIRCIKLARI, MAYDANOZLARI, DEREOTUNU, TUZU, PULBİBERİ, YAĞI, LİMON SUYUNU EKLEYİP TÜM MALZEMEYİ KARIŞTIRARAK HARMANLAYIN. KIVIRCIKLA BERABER SERVİS EDİN.
AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder