20 Şubat 2014 Perşembe

TİRAMİSU

TİRAMİSU:

malzemeler:

1 adet hazır pasta keki
1 paket kremşanti
1 su b. süt
bitter çikolata parçaları
1 paket labne peyniri

keki ıslatmak için:
neskafe, toz şeker, sıcak su

üzeri için: kakao

yapılışı:

pasta kekinin birinci katını pasta tabağına koyup neskafeli karışımla biraz ıslatın. kremşantiyi tarifne göre sütle çırpıp içine labne peynirini ilave edin ve kremşantinin yarısını ilk katın üzerine sürün, çikolata parçaları serpiştirip diğer pasta katını üzerine koyun ve aynı şeklde neskafeli suyla ıslatın. kalan kremşantiyle pastanın her tarafını kaplayın ve üzerine kakao serpin. dolapta 2-3 saat soğuduktan sonra servis edin. AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder